Samlingslån

Omstartslån Swedbank

Har du också lån lite här och där? Genom att samla lån hos Swedbank kan du minska din månadskostnad och få ordning på utgifterna.

Samla lån hos Swedbank med Privatlånet

  • Samla dina lån på ett och samma ställe
  • Ger dig möjlighet att få ordning på dina kostnader
  • Ansök om ett Swedbank PrivatlånDirekt upp till 500 000 kronor

Exempel:

*Ett lån på 100 000 kr med 5,23 % rörlig ränta (räntespann 3,45 – 13,59 procent, senaste ränteändring 2021-06-23), med rak amortering och en återbetalningstid på 5 år, ger en effektiv ränta på 5,49 % (5,36 % för Nyckelkund). Aviseringsavgiften är 0 kr och uppläggningsavgift 300 kr (0 kr för Nyckelkund). Totalt belopp att betala under lånets löptid är 113 593 kr (113 293 kr för Nyckelkund). Återbetalningsbeloppet är i snitt 1 888 kr och antalet betalningar är 60 stycken.

Samla lån – så fungerar det

Behöver jag vara kund hos Swedbank för att få låna och samla lån?

Ja. Du blir enkelt kund hos Swedbank med ditt mobila BankID och ansöker om lånet digitalt efteråt. Du är också välkommen till ett kontor eller att ringa oss så guidar vi dig.

Bli kund
0771-60 65 00

Varför ska jag samla mina lån?

Genom att samla dina lån kan du få ordning på dina kostnader genom att bara betala för ett lån istället för flera små lån. Det ger dig också en bättre överblick på dina utgifter varje månad.

Vad krävs för att jag ska få låna?

Du ska vara 18 år och ha en regelbunden inkomst, som inte är bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Vad får jag för ränta?

Räntan är rörlig och mellan 3,45 procent – 13,59 procent (2021-06-23) och sätts individuellt efter dina ekonomiska förutsättningar.

Pris och ränta PrivatlånDirekt

Kreditränta: 3,45-13,59 % (senast ändrad 2021-06-23), räntan är rörlig och bestäms individuellt

Lånebelopp: 20 000 – 500 000 kr
Återbetalningstid: upp till 12 år
Uppläggningsavgift: 300 kr (0 kr för Nyckelkund)
Aviseringsavgift postala avier:  0 kr vid avisering i internetbanken

Sparbanker kan ha avvikande priser och erbjudanden.

Amortering och återbetalning

  • Återbetalningstiden för lånet är 1 – 12 år beroende på lånets storlek och syfte.
  • Vill du göra en extraamortering eller lösa lånet i förtid är du välkommen att kontakta oss via telefon eller besöka ett av våra kontor.

Ring oss på 0771-22 11 22
Hitta ditt bankkontor

Hur kan du låna pengar trots anmärkning?

Jag har upptäckt att det finns många olika alternativ för mig som har betalningsanmärkningar till att kunna låna pengar utan att behöva betala väldigt mycket för detta.

Det finns flera aktörer som erbjuder både stora och små lån till dig med betalningsanmärkning som exempelvis Ferratum eller Bluestep. Ferratum erbjuder smslån medan Bluestep fokuserar mer på bolån där du anger ditt boende som säkerhet,du kan även få fler tips på alternativ på omstartslån till dig med anmärkning på Lånaidag. Klart är dock att storbanker som Swedbank eller Nordea är väldigt restriktiva för att låna ut pengar om du har betalningsanmärkning.

Detta alternativ till att låna pengar är att utnyttja någon typ av mikrolån som erbjuds på marknaden idag. Det är så simpelt att låna med mikrolån så jag tänkte låna nu med detsamma. Det är så skönt att kunna förbättra min ekonomi med hjälp av ett enkelt mikrolån precis när jag önskar. Även om det är så att företaget har stängt just den tidpunkt som jag behöver låna, och det sker ibland eftersom att jag ofta är vaken på natten, så vet jag att jag kommer att ha ett positivt besked på att jag faktiskt får låna så snart jag vaknar igen.